20,9 млн. лв. отпусна правителството допълнително за метровлакове, довършване на

...
20,9 млн. лв. отпусна правителството допълнително за метровлакове, довършване на
Коментари Харесай

20,9 млн. лв. даде правителството за метровлакове, катедрала и пътища

20,9 млн. лева отпусна държавното управление в допълнение за метровлакове, дотъкмяване на катедрала във Варна и за пътища. Това стана при започване на съвещанието на Министерски съвет.

Борисов разгласи, че 15 млн. лева се отпускат за пазаруване и ремонт на метровлакове за столичното метро. 0,5 милиона отиват за дотъкмяване на новата катедрала " Св. Прокопий Варненски " във Варна. 4 млн. отиват за ремонт на пътища в габровски села, които са разрушени от тежката техника, която строи околовръстния път и метода към Шипка. 1,4 млн. пък отиват в община Петрич за път сред Рупите и археологическите разкопки на Хераклея сантика.

Борисов разясни, че гърци, македонци и българи са знаели, че този град го има, само че не се е знаело къде. Сега било ясно, че на 1 км от Рупите имало доста туристи, а пътя бил " черен ".

Борисов честити рождения ден на районната министърка Петя Аврамова и разпореди да стартира неотложно строителството от " Младост " до " Тракия ", с цел да се " развържела страховитата запушалка там " и това да станело неотложно. Борисов изиска и бързо строителство на околовръстното на Пловдив и на Пазарджик. Премиерът настоя и да се строи по Автомагистрала " Хемус ", пътищата Монтана - Видин, и Ботевград- Мездра.

" Имате цялостен картбланш тези обекти да тръгнат незабавно ", съобщи той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР