20 000 лева и 11 000 долара, остави зад спирката

...
20 000 лева и 11 000 долара, остави зад спирката
Коментари Харесай

Майор Николов взе близо 50 бона от петрички пенсионер и едва не го уби

20 000 лв. и 11 000 $, остави зад спирката в петричкото село Марино Поле 72-годишният Атанас Т., с цел да се включи в акция по залавяне на телефонни терористи, които тормозили селото с дни.

Това съобщил завчера към 20 часа "майор Николов " от петричкото полицейско ръководство.

Майорът разказал на Атанас, че сега се организира интервенция за "лов " на телефонните измамници и той като съзнателен жител би трябвало да се включи в нея. Така възрастният човек напълнил чантата с пари, които децата му спестявали от гурбет в чужбина, оставил ги на указаното от майора място и се прибрал в къщи, очаквайки майор Николов да му се обади, с цел да му ги върне.

След часове очакване, Атанас се озовал през вчерашния ден в полицията и потърсил Николов, по този начин станало ясно, че той е жертва на телефонен лъжец. При тази новина индивидът едвам не припадал.

Започнало е търсене на измамника.

За следващ път полицията предизвестява за нараснало внимание, не реагирайте на сходни позвънявания, полицията пари за акциите си не търси.

Информирайте по-възрастните си родственици за сериозната заплаха от контакт по телефона с непознати лица, които им търсят пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР