2 190 000 броя акцизни бандероли за тютюневи изделия с

...
2 190 000 броя акцизни бандероли за тютюневи изделия с
Коментари Харесай

Митничари намериха 2 190 000 бандероли за цигари

2 190 000 броя акцизни бандероли за тютюневи произведения с надписи на Република Беларус иззеха митническите и гранични чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево.
Акцизните бандероли са открити при митническа инспекция в тайници на камион с задгранична регистрация, ръководен от молдовски жител. Товарният автомобил с влекач е дошъл на Капитан Андреево на трасе „ Входящи товарни коли " със артикули от Турция за Латвия през България.
Пред българските митнически чиновници водачът е декларирал, че не придвижва други артикули, валута или персонални движимости, с изключение на заявения товар. При осъществената митническа инспекция на камиона със профилирана рентгенова инсталация, митническите чиновници откриват подозрителна компактност и наличие в две зони на ремаркето. При последвалата физическа инспекция, митническите чиновници откриват в тези зони особено построени тайници, които съставляват двойно дъно на два шкафа за принадлежности.
В тайниците са открити общо 73 пакета, обгърнати с кафява хартия и съдържащи по-малки пакети с общо 2 190 000 броя акцизни бандероли за тютюневи произведения с надписи на Република Беларус.
Акцизните бандероли са конфискувани с протокол. Срещу водача на камиона-молдовски жител с букви V.S. е формиран акт за нарушаване на Закона за митниците. Товарният автомобил е арестуван като средство, послужило за укриване и транспортиране на акцизните бандероли през държавната граница на страната без знанието и разрешението на митническите органи. Работата по случая продължава, оповестиха от организация "Митници ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР