2 млрд. лева от туризма не влизат в бюджета, каза

...
2 млрд. лева от туризма не влизат в бюджета, каза
Коментари Харесай

Каракачанов: В дискотеките на Слънчев бряг се продава дрога, Симеонов не си затваря очите

2 милиарда лв. от туризма не влизат в бюджета, сподели военният министър

"В нощните заведения на Слънчев бряг се продава дрога и дълго време ръководещите са си мълчали, само че Валери Симеонов не си затваря очите ". Това сподели в изявление за "бТВ " военният министър Красимир Каракачанов.

На въпрос дали утвърждава дейностите на Валери Симеонов в Слънчев бряг, вицепремиерът сподели, че казусът с туризма е огромен.

„ От туризма до 2 милиарда лв. не влизат в бюджета. Лесно е това да се изследва. Валери Симеонов е вицепремиер в държавното управление на суверенната страна Република България. Той дава отговор за туризма. Никой ли не знае, че в тези нощни заведения и по време на така наречен разгулен турове, които се вършат, се продават опиати? “, попита Каракачанов.

„ Вашите сътрудници бяха доста дейни да отразяват „ митинга “ на танцьорките със силиконовите устнички, на мутрите, които охраняват нощните заведения и на личния състав. Защо някой не ревизира дали се ревизират опиати там? Продават се от дълго време “, прибавя вицепремиерът.

„ Отдавна се е основало усещането, че медиите не обслужват обществото от позиция на неговата осведоменост, а са загрижени за една или друга идея. Никой ли не знае в България, че в тези нощни заведения, в които се събират по 2-3 или 5 хиляди души, се продават опиати? Когато си наел едни 200 квадрата, а си построил 1200 е редно да плащаш нещо. Моят сътрудник Валери Симеонов не си затвори очите, за разлика от доста други, които си ги затваряха “, разяснява Каракачанов.

„ Валери Симеонов е безусловно прав. Ако сте вложили в Слънчев бряг, създали сте хотел, само че когато са пристигнали туристи от чужбина, са настанени начело едни сергии, каквито даже и в ромските махали няма, а хората не могат да стигнат до плажа, по какъв начин ще се чувствате?
Ако сте вложили милиони в строителството, а хората не могат да спят, няма да е добре. Трябва да има правилник. Навсякъде по света има огромни нощни заведения, само че те са по този начин оборудвани, че да не пречат на хората, които желаят да спят “, сподели още военният министър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР