2 месеца след погребението на актьора Иван Ласкин, гробът му

...
2 месеца след погребението на актьора Иван Ласкин, гробът му
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева не стъпва на гроба на Ласкин: Не ходя там, моите близки са в сърцето ми!

2 месеца след погребението на артиста Иван Ласкин, гробът му в алеята на артистите в Централните софийски гробища пустее, видя кореспондент на „ Уикенд ”. Вечният дом на звездата от „ Васко да Гама от село Рупча ” е в съседство с тленните остатъци на акордеониста Ибро Лолов, а напълно наоколо е гробът на неговата тъща Пепа Николова.

От многочислените венци и цветя, с които бе обсипан последният дом на Ласкин, към този момент няма и помен. Макар че на 2 март бе Задушница, върху мястото, оградено с дървена рамка, има единствено дървен кръст, неизгоряла свещ, алена роза и венец от иглолистно дърво с надпис на арменски език. Няма и диря от наличие от десетките другари на неприятното момче на българското кино, които внезапно се появиха след гибелта му и започнаха да описват мемоари за общото си минало. 

„ Изведнъж се появиха толкоз доста хора, за които е бил кумир. Отвратително е това. Някакви хора си направиха противен пиар на фона на цялата тази покруса. Аз знам с кой живях и знам какъв мъж имах до себе си. Сега щерка ми е вкопчена в мен, тъй като я е боязън, да не си отида и аз. Беше ми ядосана за какво не е била на погребението. Най-ужасната панорама е малко дете с букетче цветя на свеж гроб. Тя ме попита мога ли да изровя Иван, с цел да го прегърне ”, направи разтърсващо самопризнание във връзка 40 дни от гибелта на Ласкин овдовялата актриса. 

Самата тя нееднократно е признавала, че не върви по гробища, тъй като най-близките й хора са в сърцето й. Когато отиде там, получава сърцетуптене и я връхлита жестока горест.  12 години откакто погреба майка си, Сърчаджиева бе сполетяна от втората огромна покруса в живота й. Навръх Богоявление огромната й обич Иван Ласкин издъхна във ВМА от чернодробна непълнота.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР