2. Линията на Юпитер - Намира се между устата и

...
2. Линията на Юпитер - Намира се между устата и
Коментари Харесай

Бръчките - Огледалото Към Душата Ни!

2. Линията на Юпитер - Намира се сред устата и брадичката. Този човек е твърдоглав, дебелоглав, мъчно трансформира гледната си точка.

3. Цепнатина в зоната към брадичката - Това е знак за естетика, мъдрост и темп. В някои случаи може да значи, че човек е леко надменен.

4. Линията на Меркурий/ линията на Луната - Два разнообразни типа бръчки, две благоприятни условия за избор. В първия случай непостоянна линия от ъгъла на окото до края на бузата (линия на Меркурий) е симптом на нелепост и лековерие. Лунната линия, успоредна към външната част на лицето, се появява при хората, които са постигнали задачите си по-бързо и дейно от останалите.

5. Линия на с*ксуалността - Тя се получава в зоната към очите и е обвързвана с нервната и полова корист на притежателите й.

6. Линията на Венера - Добре известна като " патешки крайник ". Това значи, че човек е радостен и сантиментален.

7. Линията на разсейването - Намира се над веждите. Като цяло съставлява доказателство за липса на централизация, а в някои случаи, за корист с нездравословни субстанции.

8. Линия в долната част на челото - Показва, че човек има авантюристичен дух, дейна просветеност и възторг.

9. Интелектуална челна линия - Ако тя е дълбока, това изяснява съществуване на огромна централизация или прекарване на доста проблеми. Някои споделят, че светът не е подобен какъвто ни се желае. При безпроблемните хора може да се следи безпрепятствено чело.

10. Линията до ухото - Не е доста срещана, само че при положение, че я имате, това подсказва, че вие сте неотстъпчив и постоянно се противопоставяте на другия пол.

Източник: http://saveti.framar.bg
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР