2 лева годишно за дете в детската градина, включително в

...
2 лева годишно за дете в детската градина, включително в
Коментари Харесай

Държавата иска да дава по 2-3 лева за спорт на деца и младежи

2 лв. годишно за дете в детската градина, в това число в частните, и също толкоз за възпитаник, в това число в подготвителното равнище, дава страната за физическо образование. Това е записано в план за разпореждане на Министерския съвет.
Всъщност, цената не е изненада, тъй като не е изменена – смяната е да се махнат характерните условия по усвояването на отпуснатите средства. Именно на това обръща внимание единственият до момента коментар по публичното разискване.
Иначе, страната ще дава 3 лв. годишно за учениците в държавните, общинските и частните учебни заведения в дневна, комбинирана форма на образование и образование посредством работа. Също толкоз отиват за студентите, които учат постоянно, както и за курсантите.
Парите обаче не идват просто по този начин – би трябвало да бъдат подадени планове с цели, които ще бъдат реализирани след осъществяването им, действия, посредством които ще бъдат реализирани задачите и обсег т.е. каква е целевата група – деца, възпитаници, студенти или курсанти.
Директорите на детските градини и учебните заведения регистрират годишно пред публичния съвет на съответната просветителна институция разходването на финансовите средства и осъществяването на дейностите по плановете. Същото вършат и ректорите на ВУЗ-овете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР