2 кучета Кане Корсо, ползвани като охрана в къпалнята “Мария

...
2 кучета Кане Корсо, ползвани като охрана в къпалнята “Мария
Коментари Харесай

2 кучета Кане Корсо разкъсаха английски сетер

2 кучета Кане Корсо, употребени като защита в къпалнята “Мария Луиза ” в София, раздраха британски сетер, съобщи " Канал 3 ".

Четириногото влезнало през дупка в оградата на 4 юни. Собствениците даже чували по какъв начин големите кучета давят любимеца им. Опитали да влязат, само че защитата им споделила, че няма по какъв начин да стане. Категорично отхвърлили опцията животните да са нападнали кучето им. Едва на идващия ден стопаните съумели да влязат и видели любимеца си с прегризано гърло. 

Според кучкари още 2 бездомни четириноги изчезнали след появяването на големите кучета, известни като породата на италианската мафия. Хората събират подписка, с цел да ги изгонят от къпалнята. Те даже спрели да разхождат любимците си в региона.

След подаден сигнал от общината ходили на инспекция 3 пъти. Те обаче не разкрили кучетата, по тази причина допускат, че са на някого от гардовете и вървят единствено когато той е на промяна.

Преди седмица 5 кучета от същата порода, раздраха до гибел 39-годишен мъж в с. Владо Тричков. Собственикът им е в ареста.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР