2-годишният цикъл на употреба на смартфоните вече е в миналото,

...
2-годишният цикъл на употреба на смартфоните вече е в миналото,
Коментари Харесай

Една трета от българите използват смартфона си, докато не спре

2-годишният цикъл на приложимост на смарт телефоните към този момент е в предишното, като цели 33% от българите употребяват устройствата, до момента в който не спрат да работят, а други 46% вършат ъпгрейд повече от 24 месеца след покупката.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Това излиза наяве от изследване на Yettel, показано при откриването на нова апаратура за събиране на излязла от приложимост електроника в центъра на София.

" Рециклаторът " има дребна музейна експозиция от остарели мобилни телефони, както и разнообразни фигури от вложените в тях материали.

Сред тях прави усещане седящият " кебелен човек ", изработен от 350 метра остарели кабели.
 Снимка 657876
Източник:

Вътре в инсталацията посредством мултимедия се коментира какво тъкмо се случва с електрониката, откакто просто я изхвърлим на боклука.
 Снимка 657856
Източник:

За подобен вид държание - макар всичките екологични вреди от него, признават една осма от потребителите.

Други 43% пазят устройства, които към този момент не употребяват, уточни съветникът по стабилно развиване в Yettel Маргита Колчева.
 Снимка 657862
Източник:

Телекомът още от 2008 година има разнообразни начинания в поддръжка на кръговата стопанска система като опция за разделно събиране на електронни боклуци.

Така единствено през предходната година Yettel пресмятат, че напъните им са спомогнали 27 233 кг непотребни устройства да не бъдат изхвърлени в природата, като събраното в магазините е с 60% повече.
 На събитието участва и зам.-кметът на столицата Надежда Бобчева
Източник:

На събитието участва и зам.-кметът на столицата Надежда Бобчева

Амбицията на компанията е да предотврати изхвърлянето на 127 000 кг електронни боклуци.

" Рециклаторът " ще е на пл. " Света Неделя " в София до края на март, като, с изключение на да се освободят от непотребните джаджи, посетителите могат да се включат и в лотария за Nothing phone (2).

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР