2-годишен лабрадор нахапа Ники Илиев по време на снимките на

...
2-годишен лабрадор нахапа Ники Илиев по време на снимките на
Коментари Харесай

Лабрадор нахапа Ники Илиев

2-годишен лабрадор нахапа Ники Илиев по време на фотосите на новия му филм "Завръщане " в Пловдив. Инцидентът станал предишния вторник, когато дружно с сътрудниците си снимал подиуми в къща в Стария град под тепетата.

“Още по време на предварителните огледи на локациите за фотоси бяхме в тази къща, където беше и кучето. Ники доста му се зарадва, тъй като и той самият има такова - черен лабрадор на две години. Неговото е женско, а това в Пловдив - мъжко. И той взе да му се радва, да го гали. Но собственичката там предизвести да стоим по-далече от него, тъй като въпреки всичко си е куче надзирател. После, до момента в който снимахме, стана случаят. Отначало Ники пребледня, след това всичко се оправи”, описа пред вестник 24 часа Башар Рахал, който е измежду продуцентите на “Завръщане”.

Ето коя е новата муза на Ники Илиев

 ники илиев

Докато Ники снима сцена с Александър Кадиев, Орлин Павлов и Бойко Кръстанов, мъжкият лабрадор е покрай тях. Вързан е с каишка, стопанката му го държи. По време на паузата сред повторенията Ники се обръща да го погали. “Освен че го галих, почнах да го заигравам, да го въртя, може би дори прекалих, тъй като то се стресна. Както се обърна, ме ухапа на две места по врата, под брадичката”, изяснява Илиев. Той се отдръпва от кучето, поставя ръка на раната и застава отново пред камерата - би трябвало непосредствен кадър на героя му. И както стои и се държи за врата, през пръстите му стартира да тече кръв. Снимките незабавно стопират, гримьорката промива раната му, поставя лепенка, едвам приключат сцената, и незабавно по-късно Ники отива по неотложност в болница. “Огледаха доста деликатно раната, залепиха я, направиха ми ваксина против тетанус”, изяснява Илиев.

Астролог диктува фамилният живот на Гущерови

Лекарите в незабавното не го зашиват, а единствено залепват двете дупки на врата му, с цел да не се възпали след това раната - такава е практиката при ухапвания от кучета. Докато Ники е в болничното заведение, сътрудниците му вършат обедна отмора, а по-късно всички се събират отново в къщата в Стария град и не престават работата. “Сам съм си отговорен. Аз доста му се радвах на лабрадора, тъй като и аз имам подобен - моята се споделя Анджи, даже в този момент, когато пътуваме из страната, е с мен. В момента е в къщата в Марково, която сме наели, дружно с кучето на Башар Рахал”, описа Ники Илиев.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР