2 години затвор получи дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз. Тя бе осъдена

...
2 години затвор получи дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз. Тя бе осъдена
Коментари Харесай

Осъдиха Мегз на 2 години затвор условно. Тя има още едно обвинение

2 години затвор получи дизайнерката Меглена Каканашева-Мегз. Тя бе наказана условно, дружно с приятеля си Румен Рончев, откакто се споразумяла с прокуратурата по делото за отнемане на джип. Със същото наказване е й братовчедът на Мегз.

До присъдата се стигна, откакто Каканашева разгласи за откраднат джипа си марка " Мерцедес G350 " през септември м.г. Братовчед й пуснал тъжба, че паркирал джипа пред бар, а на идващия ден не го разкрил. На идната заран от " кубчето " нямало и диря.

Колата е благосъстоятелност на " Софауто ", защото е лизингова. Почнало следствие, което посочило, че не е крадена, а има застрахователна машинация. В нея се оказали забъркани както братовчедът Антон Лесов, по този начин и стилната принцеса и новото й гадже.

Антон Лесов е наказан за това, че незаконно е присвоил непозната движима движимост – лек автомобил „ Мерцедес ", благосъстоятелност на лизингова компания, на стойност 98 586 лв., която е владеел, като обсебването е в огромни размери и присвоената движимост е заместена до привършване на правосъдното разследване в първоинстанционния съд. По утвърденото съглашение му е наложено наказване от 2 години и 6 месеца отнемане от независимост условно с изпитателен период от 5 години.

Три години условно с 5 години изпитателен период получи Румен Рончев. Освен за отнемане на автомобила, транспортният необут е наказан и за това, че е лишил непознати недвижими движимости. В Индустриалната зона край Раковски той се сдобил незаконно със два спойлера за влекач, и лек автомобил " Мерцедес " на стойност 2 497 лв.. През 2018 година той склонил друго лице да отнеме 120 бутилки уиски от две разнообразни марки, на обща стойност 3 312 лв., без единодушието на притежателя с желание незаконно да ги присвои.

Каканашева пък е наказана на 2 години отнемане на независимост с 4 години изпитателен период. Тя бе упрекната, че съзнателно е склонила обичания си, както и братовчед си да присвоят автомобила.

Проблемите на Мегз със закона обаче не престават. Тя е с обвиняване, че не е спряла на знак СТОП, лишила е преимущество и се е блъснала в друга кола. От случая е породена междинна телесна щета, а Мегз карала, до момента в който била с взета от Министерство на вътрешните работи брошура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР