2 години след като бе свален от екран, водещият на

...
2 години след като бе свален от екран, водещият на
Коментари Харесай

Румен Луканов се завръща триумфално в ефира на Нова телевизия! Ще води в компанията на 22 красавици

2 години откакто бе свален от екран, водещият на „ Сделка или не ” Румен Луканов още веднъж се завръща триумфално с телевизионната игра. Повторният старт на шоуто е на 10-и септември, научи HotArena.

Предаването ще се излъчва вместо „ Комбина ” в неделя от 18 часа, а първите епизоди били снимани още през лятото. Голямата премия в занимателната игра ще е кг злато. „ Ние, българите обичаме златото. Златото е по-добре от кинтите. Кинтите могат да изгорят, а цената на златото се повишава. Всички пликове ще имат пари, а единствено един ще е с кг злато. Победителят ще грабне кг злато, в случай че най-после в неговата кутия остане тази облага. Всеки един ще си тръгне от студиото със 100 лв. ”, разкри новите правила на играта Румен.

Друга смяна в предаването ще е присъединяване на 22 хубавици, които ще отварят кутиите, а не останалите участници в играта, както бе в предходните сезони. Зевзеци занапред се обзалагат коя от хубавиците ще „ изгори ”, поради славата на водещия като безвъзвратен похотливец.
Докато не се изявяваше като водещ, водещият продуцираше зад кадър „ Семейни войни ”. Луканов твърдеше, че не страда от смяната, защото ежедневното водене на предаване било много изтощителна активност, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР