2 години Интерпол и частни детективи издирват 32-годишната Зорница Иванова,

...
2 години Интерпол и частни детективи издирват 32-годишната Зорница Иванова,
Коментари Харесай

Мистерии в Пиринско! 2 години няма следа от Зорница, която излезе с кучето си и потъна вдън земя! Интерпол продължава да дири Маги, която изчезна в Манчестър

2 години Интерпол и частни детективи търсят 32-годишната Зорница Иванова, изчезнала мистериозно от Петрич. Момичето бе забелязано за финален път край река Луда Мара в града и от този момент досега от нея няма диря. Интерпол я търси с жълта бюлетина, родителите и ангажираха частни детективи за разкриване на щерка им, само че безрезултатно. Пълна тайнственост бе изгубването на Зорница. Имала куче, излязла да го разноски около реката и изчезнала.

Целият полицейски запас бе зает в издирването и, само че нищо. Имаше редица версии от това, че се е удавила и реката я е повлякла, до похищение и бягство в Гърция. Нито една от тези версии не даде резултат, написа struma.com.

Пълна тайнственост е до през днешния ден изгубването на Зорница. Същата е историята и на Магдалена Бежанска от Благоевград. Тя изчезна през октомври предходната година и попадна неотложно в графата на Интерпол " Безследно изчезнали ".

Появиха се известия, че Магдалена се е обадила и че ще бъде свалена от търсене, само че и до през днешния ден тя е измежду безследно изчезналите в Интерпол., т. е не е свалена от бюлетина на интернационалната организация. Говореше се, че отпътувала на гурбет в Англия, почнала работа при черни и спряла да се обажда.

Наскоро умря брат ѝ, с който е била извънредно близка, само че тя и на погребението не се появила. Някои има интерес да подклажда подозрението, че Маги се обажда от някъде. Дали това е правилно - никой не знае.

Благоевградската полиция няма никаква информация към Магдалена. Какво се е случило с младата 37 годишна жена, майка на едно дете, никой не знае. Факт е обаче, че към изгубването на Маги е безспорна тайнственост.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР