2.Болка във врата Ако изпитваш болка във врата си, може

...
2.Болка във врата Ако изпитваш болка във врата си, може
Коментари Харесай

Тези 9 Типа Болки Са Издайници На Емоционалното Ти Състояние. Виж Къде Те Стяга Шапката Според Болежките По Тялото Ти!

2.Болка във врата

Ако изпитваш болежка във врата си, може да имаш проблем с това да простиш на някого за нещо или пък на себе си. Когато те заболи вратът, намерения за нещата, които обичаш у другите.

3.Болка в раменете

Болката в раменете може да е знак, че носиш тежко прочувствено задължение. Фокусирай се в самодейното решение на казуса и прекачване на част от тежестта върху различен.

4.Болка в горната част на гърба

Болката в горната част на гърба може да е знак, че нямаш задоволително прочувствена поддръжка. Може да се чувстваш необичан(а) или нежелан(а). Ако нямаш човек до себе си, може да значи, че е добре да излезеш на среща…

5.Болка в долната част на гърба

Болката в ниската част на гърба може да значи, че доста се тревожиш за пари. Потърси вид за покачване или пък усъвършенства планирането на финансите.

6.Болка в лактите

Болката в лактите приказва за това, че се съпротивляваш на смяната в живота си. Ако ръцете ти са вдървени, подобен е и животът ти. Направи компромис, пораздрусай нещата малко.

7.Болка в ръцете

Болката в ръцете може да значи, че не се протягаш към близките по метода, по който би трябвало. Помисли по какъв начин да направиш нови другари, да отидеш на обяд с сътрудник, въобще създай нови връзки.

8.Болка в бедрата

Бедрената болежка може да значи, че те е прекомерно боязън да се движиш. Страхът от придвижване се отнася към опозиция на смяната. Може също да значи, че внимаваш прекомерно доста, когато би трябвало да взимаш решения.

9.Болка в колената

Болката в коляното може да значи, че егото ти е прекомерно огромно, че се взимаш прекомерно на съществено. Успокой топката. Свърши малко доброволчески труд. Помни, че си смъртен.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР