2 август 2013. Областната структура на ГЕРБ Кърджали пише остра

...
2 август 2013. Областната структура на ГЕРБ Кърджали пише остра
Коментари Харесай

ПРЕЗ 2013 ГЕРБ ЗАКЛЕЙМЯВАТ СЛАВЕЯ СТОЯНОВА, ЧЕ ТРОВИ КЪРДЖАЛИ, ДНЕС Я ПРАВЯТ ЗАМ-МИНИСТЪР ПО ЕКОЛОГИЯ!

2 август 2013. Областната конструкция на ГЕРБ Кърджали написа остра декларация против готвено предопределение за шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Хасково на Славея Стоянова, която през днешния ден ръководителят на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов назначи за заместител министър на екологията.

Ето и по какъв начин са жигосали през 2013 година гербаджиите Славея Стоянова:

„ Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи са на път да сътворят следващия кадрови скандал, подготвяйки назначението на някогашния изпълнителен шеф на ОЦК Славея Стоянова за шеф на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Хасково “, оповестиха в своя декларация регионалната конструкция на ГЕРБ в Кърджали.

„ Ако е правилно, че Стоянова е любимецът на ръководещите за поста, това значи две неща. Че болшинството има или доста къса памет, или прекомерно къса аварийна пейка. А евентуално и двете взети заедно…. В продължение на години ръководеното от госпожа Стоянова дружество тровеше въздуха на Кърджали, разиграваше контролните институции, тотално погазваше екологичните правила и укриваше информацията за това, до момента в който най-после бе загробено от притежателя Валентин Захариев и дясната му ръка Славея Стоянова. Назначението й за началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда не може да се изтълкува по различен метод с изключение на като подигравка и с държавните органи, и с комитета на майките, които стачкуваха против периодическите обгазявания от производството на завода, и с всички поданици на града и региона. Доскоро гневен съперник на екоинспекцията, в този момент от нея се чака да съблюдава екозаконодателството и да глоби замърсителите. Звучи като виц, в случай че не беше образец за корпоративен напън и жестоко заобикаляне на публичния интерес. Настояваме съдружните сътрудници Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да признаят стоят ли зад кандидатурата на госпожа Стоянова, има ли договорка с Валентин Захариев и кой ще поеме политическата отговорност за противоречивия кадрови кадрил, който провокира всеобщо отвращение измежду кърджалийци “, се споделя още в декларацията на ГЕРБ. “

Славея Стоянова е била дясната ръка на олигарха Валентин Захариев.

В Министерство на околната среда и водите към сегашния миг е била шеф с сектор ръководство на отпадъците и запазване на почвите. Т.е. тъкмо тя е отговаряла за боклука, а не задържаният зам.министър.

И още нещо – в този лист, за който приказва прокуратурата – попада и името “ В. Захариев “.

На фотосите са Славея Стоянова и олигарха Валентин Захариев.

Afera.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР