2/3 от клиентите на фалиралия туроператор Томас Кук“ ще получат

...
2/3 от клиентите на фалиралия туроператор Томас Кук“ ще получат
Коментари Харесай

Томас Кук бави обезщетенията, опъна нервите на всички

2/3 от клиентите на банкрутиралия туроператор „ Томас Кук “ ще получат назад парите си в неделя. Останалите няма да видят сумите преди Коледа. Закъснението е голямо – над 60 дни, заяви Военновъздушни сили.

На 23 септември „ Томас Кук “ разгласи неплатежоспособност. На всички, предплатили своята отмора, беше обещана цялостна отплата. От 7 октомври бе отворена онлайн система за подаване на заявки от потърпевши от банкрута. Именно посредством нея беше обявено, че главната цел е до 60 дни да се изплатят всички дължими суми.

Представители на Сдружението по гражданска авиация (САА) оповестиха, че са получили над 67 хиляди желае още в първия ден. Две трети ще бъдат изплатени до този неделя, а общата сума ще доближи 160 млн. паунда. Директорът на САА Ричард Мориарти призна, че е наясно какъв брой доста хора ще са обезпокоени, че няма да получат парите си преди Коледа.

Потребителите в обществените мрежи са безапелационни, че е трябвало да бъдат предизвестени по-рано, че процесът ще отнеме повече от 60 дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР