2/3 от германците искат германския канцлер Ангела Меркел да остане

...
2/3 от германците искат германския канцлер Ангела Меркел да остане
Коментари Харесай

2/3 от германците искат Ангела Меркел да довърши мандата си

2/3 от германците желаят немския канцлер Ангела Меркел да остане водач на страната до края на мандата й, който изтича през есента на 2021 година, оповестиха немски медии.

 © БГНЕС
67% от запитаните споделят, че не желаят да виждат Меркел, която управлява Германия от 2005 година, да напуща по-рано. Това излиза наяве от социологическо изследване на организация " Форса ", което беше оповестено в понеделник. За съпоставяне, 29% от жителите споделят, че Меркел би трябвало да напусне по-рано.

Делът на немските гласоподаватели, които желаят да видят Меркел да приключи своя мандат, се е нараснал с 12% от февруари 2018 година

Ръководителят на " Форса ", Манфред Гюлнер е декларирал, че няма диря за " залез на Меркел " през 2019 година " Напротив: в светлината на сериозното развиване на света, огромна част от германците не виждат опция на Меркел ", сподели той.
 Меркел закрива страницата си във Facebook Меркел закрива страницата си във Facebook
Германският канцлер Ангела Меркел закри през днешния ден персоналната си страница във Facebook, само че уведоми своите фенове, че към момента има задоволително способи да я след...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР