2:1 на Колежа през лятото и 2:1 в Коматево днес

...
2:1 на Колежа през лятото и 2:1 в Коматево днес
Коментари Харесай

С дузпа в края Крумовград записа дубъл над Ботев

2:1 на " Колежа " през лятото и 2:1 в " Коматево " през днешния ден
Първата сензация през пролетния дял на шампионата е реалност, а тя пристигна още във втория мач.

В него тимът на Крумовград победи Ботев (Пловдив) с 2:1 и по този метод записа дубъл през сезона против " канарчетата ".

Любопитното е, че на процедура и в двата случая Крумовград победи Ботев на негов терен. В разгара на лятото това се случи със същия резултат 2:1 на " Колежа ", а пък през днешния ден новакът в елита удари Ботев въз основата му в квартал " Коматево ", където семейства от началото на сезона.

А упованията бяха напълно разнообразни, тъй като Ботев приключи есенния дял от шампионата като тимът в най-хубава форма, също по този начин укрепи и състава си, само че всичко през новата 2024-а стартира разочароващо.

Още в шестата минута Алекс Колев откри резултата за Курмовград, откакто с мощен диагонален шут осъществя против един от някогашните си тимове.

В средата на първата част обаче бе време за новото попълнение на Ботев да блесне. Голмайсторът на Първа лига - Георги Николов, съумя майсторски да си създаде дузпа, която самият той вкара, с цел да ознаменува дебюта си с " жълто-черната " фланелка с гол.
 Снимка: Българска телеграфна агенция
През втората част Ботев направи всичко по силите си да стигне до успеха. Играчите на символичните посетители направиха няколко пропуща, а пък два техни гола бяха анулирани поради засада.

Противно на всичко протичащо се на терена, в последната минута от постоянното му време Крумовград получи късмет да извърши дузпа.

Вратарят Матвей Игонен майсторски избави директен свободен удар, само че при добавката Алекс Колев стреля с глава, а запътилата се към вратата топка се спря в ръката на Дилан Мертенс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР