1О лунен ден до 16:40 часа на 19 септември 18

...
1О лунен ден до 16:40 часа на 19 септември 18
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 19 септември 2018 година

1О лунен ден до 16:40 часа на 19 септември 18 г
ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.
В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините.
Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията. Хубаво е да се стартира строителство на нов дом. Не бива да сте алчен и лекомислен. И изобщо да създавате - е основният лозунг на деня.

По-добре сдържайте страстите. Възможно е да не ви върви, да сте по сдържани и стегнати на моменти.
Може да се чувствате малко по- потиснати, да ви идват някой по- отрицателни мисли и усеща.
ПОЗИТИВИ
Но в това време денят ще ви даде организираност и структурираност, доста ще сме точни и изискващи всичко да върви в верния ред и по правила! Това ще ни помогне да изпълним и да осъществяваме своите проекти и цели, и да реализираме един сериозен резултат!
Денят ще е един доста сериозен и доста мощен, през който ще съумеете да осъществите всичките си действия. Ще бъдете доста амбициозни и инициативни през целия ден.
Но по – потребен ще бъде деня най към този момент до 20 часа, по тази причина се възползвайте от тези хубавите аспекти.
Луна без курс от 20:11 часа 24: 00часа

ЗДРАВЕ
Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.
В медицински проект денят е обвързван с гръдните кости. Неправилното потребление на силите води до нарушение на имунната система, като резултат, към заболяване на половата система, т.е слага се ограничаване за продължение на рода.

Противопоказани са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно.Препоръчват се и физически извършения и активност за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог
[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР