191 милиона долара на месец носи PlayerUnknowns BattlegroundsИгрите със стрелба

...
191 милиона долара на месец носи PlayerUnknowns BattlegroundsИгрите със стрелба
Коментари Харесай

Геймърите под карантина се отдадоха на шутъри

191 милиона $ на месец носи PlayerUnknown " s Battlegrounds

Игрите със пукотевица са желани от геймърите по време на карантина
(снимка: CC0 Public Domain)

Поставени под карантина, множеството геймъри избират игрите със пукотевица, или така наречен шутъри, сочи скорошно изследване на SensorTower измежду потребителите на мобилни устройства.

През февруари мобилната версия на онлайн шутъра PlayerUnknown’s Battlegrounds е била най-популярната игра в света измежду потребителите на iOS и Android смарт телефони. Тази игра на Tencent е донесла доходи от над 191 милиона $ за един месец, което е пет пъти повече по отношение на февруари на предходната година.

71% от приходите, генерирани от най-популярния шутър в света на мобилните геймъри, идват от китайския пазар и единствено 7,3% се падат на играчите от Съединени американски щати, сочи статистиката.
още по тематиката
Honor of Kings заема второ място с доходи от 121 милиона $, като китайската версия на играта носи 92,6% от постъпленията. На трето място е Monster Strike, която води по доходи в Гугъл Play.

В челната десетка попадат също от дълго време издадените Candy Crush Saga и Pokemon Go, които не престават да носят на основателите си милиони долари всеки месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР