19-те обвинения срещу мен отпаднаха, така че аз ще се

...
19-те обвинения срещу мен отпаднаха, така че аз ще се
Коментари Харесай

Васил Божков: Може да се върна за изборите

" 19-те обвинявания против мен отпаднаха, тъй че аз ще се върна в България. Може да е по време на изборите. Или след изборите. Защо да не се върна? ". Това съобщи в изявление пред Миролюба Бенатова в " Алтернативата " по ТВ1 търсеният предприемач Васил Божков, който се намира в Дубай. " Имам два паспорта ", добави шефът на " Нове холдинг ".

Божков отхвърли да е финансирал митингите, както и изборите. " Дори на покровителите не съм плащал ", твърди предприемачът.

Той разяснява и други горещи тематики, свързани с него. За назначението на член на партията му Елена Павлова Фичерова- Караиванова за шеф на кабинета на вътрешния министър от служебното държавно управление, Божков съобщи: " Не съм се чувал с Бойко Рашков, не съм го съветвал или притискал да назначи за началник на кабинета си член на моята партия. В нея членуват интелигентни хора, всеки от които има своя визия за бъдещето си и за кариерата си. Не виждам нищо неприятно в това предопределение ".

" Левски " беше безспорен рекет. Винаги съм подпомагал спорта, само че когато ти кажат: " Взимаш " Левски " или бизнесът завършва " - имаш ли избор? Нали го видяхме и в сигналите на Илчовски? Нашата страна се управляваше до неотдавна по този начин ", сподели Божков пред Бенатова.

По думите на търсения предприемач Делян Пеевски сега се намира в Дубай, само че двамата не са се срещали. " Аз знам къде живее, той също знае аз къде пребивавам и евентуално се заобикаляме ", сподели Божков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР