19 наистина златни цитати от . За да успеете, трябва

...
19 наистина златни цитати от . За да успеете, трябва
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: „Помнете едно правило: Обличайте се за тази работа, която искате, а не за работата, която имате.“

 19 в действителност златни цитати от.

За да съумеете, би трябвало да се разграничите от 98% от популацията на света.

Няма нищо по-престъпно за финансовото ви благоденствие, от това да измислите отлична концепция и да си позволите да не я реализирате.

Играчът е човек, който седи през целия ден и нощ пред игралните автомати. Аз избирам да ги владея.

Никога не си взимайте отпуска. Защо ви е тя? Ако работата не е занимателна, тогава не работите там, където би трябвало. А аз, даже да играя голф, не преставам да върша бизнес.

Никога не съм желал някой, който не желае да работи в моята компания, да работи за мен; би трябвало да извършите същото: не оставайте там, където не ви харесва.

Не прехвърляйте на децата си тежкото задължение на незаслуженото благосъстояние: това може да ги „ сковава “, да ги обезкуражи да работят настойчиво и да реализират собствен личен триумф в живота.

Просто погледнете нашите граници, наподобяват като швейцарско сирене! Всеки може да влезе в страната.

Носете и постоянно дръжте на разположение бележник с цитати, които да ви въодушевяват и да ви оказват помощ в сложни времена.

Животът ми даде доста значим урок: този, който в миналото ви е предал, в сложен миг ще ви съобщи още веднъж.

Единственият метод да забогатеете – това е натурализъм и оптималната почтеност. Трябва да се разделите със света на илюзиите, който съществува, единствено на страниците на списанията и на телевизионните екрани. Всичко не е толкоз елементарно, колкото ви твърдят. Животът е сложен и хората получават доста съществени контузии. Ето за какво, в случай че желаете да печелите, би трябвало да сте мощни като кремък и подготвени да работите с лакти и юмруци.

Независимо какъв брой сте умни, без значение какъв брой изчерпателно е вашето обучение и богат опит, не е допустимо да сте толкоз мъдри, че да извършите бизнеса си сполучлив сами. Гледайте, слушайте и изучавайте. Вие не можете да знаете всичко. Този, който мисли по този начин, е жертван да бъде несъвършен.

Най-големият триумф идва, когато плувате против течението.

Лошите времена постоянно дават прелестни благоприятни условия.

Винаги помнете едно просто предписание: би трябвало да се обличате за тази работа, която желаете да имате, а не за работата, която имате.

Ние единствено изглеждаме цивилизовани. Всъщност светът е нечовечен и хората са безмилостни. Те могат да ви се ухилен, само че зад усмивките се крие желанието да ви довършат. Хищниците в джунглата убиват за храна – и единствено хора убиват за развлечение. Дори приятелите се радват да ви намушкат в гърба: те се нуждаят от вашата работа, от вашия дом, от парите ви, от вашата брачна половинка – и от кучето ви, в края на краищата. Врагове са още по-лоши! Трябва да можете да се защитавате.

Моят лозунг: „ Наемете най-хубавите – и не им се доверявайте в нищо. “

Когато купувате стока или услуга, не се колебайте да се пазарите, търсейки по-добри условия. Мисля, че гордостта, която ви пречи да икономисвате личните си пари, е огромна нелепост.

Покажете ми човек без его и аз ще ви покажа несретник.

Всяко „ положително време “ постоянно е резултат от вашата упорита работа и непрекъсната отдаденост в предишното. Това, което вършиме през днешния ден, е ключът към утрешните резултати. Ако желаете да жънете и на следващия ден, сейте семената всеки ден! Ако отслабите концентрацията си даже за минута, неизбежно ще започнете да се връщате обратно.

Сигурен съм, че би трябвало да харчите толкоз, колкото смятате за належащо. Но също по този начин съм убеден, че не може да се харчи повече, в сравнение с може.

По материали на lifedeeper

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по тематиката:

Уроците на живота от Конфуций: Никога не коригирайте задачите си!

 

Тези уроци на живота от великия мъдрец би трябвало да се прочетат няколко пъти, да се разпечатат и постоянно да са до нас. 1. Просто Продължавайте да вървите „ Няма значение колко…

Цялата публикация

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР