19-ият Уулвърхамптън спечели дербито на дъното срещу 20-ия в класирането

...
19-ият Уулвърхамптън спечели дербито на дъното срещу 20-ия в класирането
Коментари Харесай

Уулвс се справи с Уотфорд в дербито на дъното и грабна първа победа за сезона

19-ият Уулвърхамптън завоюва дербито на дъното против 20-ия в класирането Уотфорд с 2:0 в мач от седмия кръг на Висшата лига.

Двата тима нямаха нито една победа в последните си пет срещи в шампионата преди този кръг и всеки от тях се надяваше да прекъсне черната си серия, само че домакините се добраха до успеха с голове на Мат Дохърти в 18-ата, който засече топката отблизо разстояние след асистенция на Педро Нето, и автогол на Дарин Янмаат в 61-ата.

FT | #WOL 2-0 #WAT

The final whistle goes and Wolves secure their first @premierleague win of the season. Matt Doherty was on target in the first half before Daryl Janmaat's second-half own goal secured three points for the hosts. #WOLWAT

pic.twitter.com/rUcL6vWV76
— Wolves (@Wolves) September 28, 2019
По този метод играчите на Нуно Еспирито Санто прекъснаха и черната си серия от 10 следващи срещи без победа в Премиър лийг, откакто не реализираха нито един триумф и в последните си три срещи от предходната акция.

Гостите бяха по-активния отбор притежавайки топката в 60% от времето на мача и отправяйки цели 5 удара в границите на вратата без триумф, до момента в който Уулвс се добра до успеха с едвам два точни удара, един от които докара и до първото от попадение във вратата на Бен Фостър.

Победата изкачи “вълците” на 13-о място в класирането със седем точки, а гостите останаха на дъното с едвам две. В идващият кръг домакините имат тежката задача да гостуват на първенеца Манчестър Сити, до момента в който “стършелите” ще домакинстват на Шефилд Юнайтед.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА!

СТАТИСТИКА!

КЛАСИРАНЕ
Премиър лийг 7 кръг, събота 28 септември  Уулвърхамптън 2:0краен резулат  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР