19-годишно момиче, пристигнало с автобус от Испания, беше задържано на

...
19-годишно момиче, пристигнало с автобус от Испания, беше задържано на
Коментари Харесай

Задържаха на автогарата в София момиче, върнало се от Испания

19-годишно момиче, пристигнало с рейс от Испания, беше арестувано на интернационалната автогара в София довечера , заяви Българска национална телевизия.

По непотвърдена информация то е откарано в МВР-болница. Полиция и коли за спешна помощ чакаха рейса, в който е пътувало е момичето.

Камерата на Българска национална телевизия видя по какъв начин медицински екипи мерят температурата на пасажерите, а по непотвърдена информация всички те ще останат под карантина.

По информация на " Нова телевизия " момиче на 19 години от рискова страна, оповестено за търсене, е влезнало в България от Испания през Видин .

Веднага щом е намерено е откарано в Министерство на вътрешните работи болница, където ще му бъдат направени проби за ковид. Останалите пасажери от рейса са попълнили заявления и при потребност ще бъдат потърсени. Всички те обаче остават под карантина.

На място имаше две коли за спешна помощ, както и екипи на полицията. Една от колите на Спешната помощ е била извикана, защото мъж е получил епилептичен пристъп. С другата към болничното заведение е откарано момичето.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР