19-годишно момиче от Кюстендил загина при тежък пътен инцидент, случил

...
19-годишно момиче от Кюстендил загина при тежък пътен инцидент, случил
Коментари Харесай

Черна вест! 19-годишната Криси е втората жертва на страшната катастрофа с наш футболист в Германия ВИДЕО

19-годишно момиче от Кюстендил почина при тежък пътен случай, случил се на 1 септември. Криси Ст. издъхнала от контузиите си.

Девойката приключила гимназия „ Йордан Захариев “ в Кюстендил и след бала си отпътувала на гурбет в Германия.

Черната вест потресе всичките ѝ близки. Мнозина са в потрес, описват нейни познати.

В обществената мрежа заваляха трогателни послания, а нейните кръстници написаха покъртителни думи.

„ 02.09.2019 година Черен ден. Това е последната фотография на моята кръщелница Криси. Това прелестно дете остана вечно на 19. Няма я към този момент.

Снощи 01.09.2019г. почина при злополука в Германия. Нямам думи с които да изкажа болката си. Мило дете, блага моя Криси, в никакъв случай повече няма да чуем твоя глас и смях, няма да забележим усмивката ти.

Отиде си по един безразсъден метод, а какви фантазии имаше. Та ти по тази причина отпътува за Германия, да спечелиш парички, с цел да се осъществен фантазиите ти.

Защото нашата страна не ви дава опция да се развивате. Прогони вас, младите. И ето, в този момент един младеж няма да се върне в никакъв случай т.с ще се върне, само че в ковчег.

Там където си към този момент нека да няма премеждия. Ти постоянно ще бъдеш в сърцата ни. Болката ми е огромна, към момента не мога да приема, че теб те няма.

Та ти ми беше като щерка след батко ти. Та нали се врекох в Бог, когато те кръщавах, да бъде постоянно до теб. Но уви, Бог реши да те вземе при него единствено на 19 година

Няма по огромна тъга от тази. Мило дете, почивай в мир и спи умерено безконечния си сън. Ние постоянно ще те помним.
-Кумовете ти. Обичаме те “, написа Светлана Христова.

Тленните остатъци на Криси би трябвало да бъдат превозени в Кюстендил в идващите дни. Семейството има потребност от пари, с цел да направи това. Отворена е сметка, на която се събират средства, с цел да може Криси да бъде заровена в родния си град.

IBAN: DE81280501000093011021

Катастрофата е станала в село Неерстед, област Олденбург в неделя вечерта. Лек автомобил с четири души е излязъл от пътя и се е забил в дървета, оповестяват немски медии.

След удара колата се е запалила. Спасителите съумели да извадят двама души – 18-годишният водач и 23-годишен юноша.

19-годишната Криси и 20-годишен мъж са починалите. Както БЛИЦ заяви, това е най-хубавият футболист на ФК Бойчиновци Денис Деков.

От 3 дни Денис е бил в Германия на посетители на родителите си, които работят там. С него са пътували по-големият му брат и тяхна другарка. Тримата се возили във врачански „ Фолксваген Пасат “, каран от Теодоси Тодоров-Толи от село Нефела. 18-годишният лидер тази година е бил зрелостник и имал брошура от 2 месеца.

Две коли за спешна помощ и две пожарни пристигнали на мястото на злополуката, където заварили четирима души да лежат в тревата край колата. Въпреки бързата им интервенция на място умряли 20-годишният Денис и момичето, а останалите мъже били превозени в тежко положение в болница.

Вчера е осъществена интервенция на брата на починалия футболист, а на следващия ден следва такава и за водача, който по неофициални данни е с 5 счупени прешлена.

От локалната полиция настояват, че повода за тежкия пътен случай е дребното стаж на лидера, който не е съумял да удържи колата поради високата скорост, с която се е движел.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР