19-годишно момиче от Бангладеш бе залято с керосин и подпалено

...
19-годишно момиче от Бангладеш бе залято с керосин и подпалено
Коментари Харесай

19-годишно момиче беше изгорено живо заради оплакване от сексуално посегателство

19-годишно момиче от Бангладеш бе залято с керосин и подпалено за наставление за това, че подаде сигнал за полов тормоз от професор в учебното заведение си. Нусрат Джахан Рафи умря в ужасяващи страдания пет дни след подпалването й.

Тя е подала сигнал в полицията против професора, който я докосвал по " непристоен метод ". Нусрат учи в ислямско учебно заведение медресе в град Фени, на 160 км южно от столицата Дака. Тя оповестява, че на 27 март е извикана от шефа в кабинета му. Той неведнъж я е докосвал интимно. Преди нещата да продължат, Нусрат избягала.

11 дни по-късно - на 6 април, Нусрат отива в учебното заведение си, с цел да се яви на изпити. С машинация тя е заведена на покрива на учебното заведение, където е обградена от няколко души, облечени в бурки. Те я притискат да отдръпна делото против шефа. Когато отхвърля, я възпламеняват.

Според началника на проверяващата работа убийците са желали да наподобява като самоубийство. Планът им се проваля, Нусрат оцелява. Тя е откарана в локална болница. Няколко дни по-късно момичето умира, защото изгарянията са върху 80% от тялото й.

В колата за спешна помощ, страхувайки се, че може да не оцелее, тя записва изказването си на мобилния телефон на брат си, като разпознава някои от нападателите си като студенти в медресето.

На 10 април Нусрат умира. Хиляди хора идват на погребението й.

Полицията заяви в петък, че един от 17-те души, задържани по отношение на нейната гибел, е обвинил шефа на учебното заведение, че е наредил офанзивата. Учителят " им споделил да окажат напън върху Рафи да отдръпна делото или да я убият, в случай че тя откаже ", съобщи пред Агенция Франс Прес старшият служител на реда Мохамед Икбал, който управлява следствието.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР