19-годишният внук на председателя на Съвета на директорите на руската

...
19-годишният внук на председателя на Съвета на директорите на руската
Коментари Харесай

Внукът на милиардер на Forbes е открит мъртъв на улицата

19-годишният внук на ръководителя на Съвета на шефовете на съветската компания " Гута "  Юрий Гущин - Юрий Гущин-Кузнецов е открит мъртъв. Тялото на младия мъж е открито край дома му на улица " Ленинградско шосе " в Москва.

На натрупа се натъкнала портиерката на постройката, която измежду нощ чула тон от удар. Зловещият случай се е разиграл в средата на предишния месец.
Оказало се, че починалият е живял в кооперацията и е внук на създателя на " Гута " Юрий Гущин. Името на предприемача непрестанно попада в листата на Forbes. В класацията за 200-те най-богати предприемачи на Русия за тази година, с помощта на положението си от 1 милиарда $, той заема 100-ата позиция.

Бащата на починалия - Артем Кузнецов, е акционер в " Гута ", а майка му работи като асистент на вицепремиера Игор Шувалов.

Младият мъж не е имал психологични проблеми, не е употребявал и опиати. Не са забелязали и мисли за самоубийство.
След гибелта му, в жилището на Кузнецов е намерено прощално писмо. В него той написа, че е живял поради едно момиче и е " обичал единствено нея ".

Според някои медии, младият мъж е бил разпален по игрите в интернет и в нощта преди гибелта си е изгубил няколко игри в онлайн шампионат.



По случая се води следствие.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР