19-годишният Васил Михайлов от Перник, когото съдът реши да остави

...
19-годишният Васил Михайлов от Перник, когото съдът реши да остави
Коментари Харесай

Прокурорският син отрича над него да има чадър, баща му не е депозирал оставка

19-годишният Васил Михайлов от Перник, който съдът реши да остави с мярка домакински арест, поради липса на доказателства, че я е нарушавал - през днешния ден изясни пред Българска национална телевизия, че повдигнатите му обвинявания за побой са неоснователни и че не е нарушавал мярката си, а това че има чадър над него, поради татко му - прокурорът Бисер Михайлов също не е истина.

Въпреки, че през вчерашния ден основният прокурор изиска оставката на Бисер Михайлов все още той не я подал във Висшия правосъден съвет.

В ранния следобяд Васил Михайлов се припича на балкона на жилището, където е под домакински арест.  Той не е самичък, а с негов другар, който се прибра. Васил счита, че вчерашното решение на Софийския областен съд е заслужено.

" Всеки средноинтелигентен човек, ще се сети, че не съм си нарушавал мярката. Все отново по този начин реши и съдът. Нормално е да не съм си нарушавал мярката и е ясно, че тази гривна не съм си я поставил аз и е ясно, че не съм ходил на дискотека и идват по 10 пъти на да ме ревизират, следи ме териториална работа ", сподели Васил.

Вчера пред съда Васил Михайлов изясни, че единственото му нарушение на мярката било още при идването му в Перник, когато пресякъл улица " Петко Каравелов ", с цел да вземе ключовете от жилището си отблизо кафене.

Тогава към момента не му била сложена гривна. Твърди, че в заведението се забавил единствено няколко минути, с цел да поговори и прегърне със притежателя - Краси.

Собственикът на кафето Красимир по този начин и не пристигна, с цел да се види с нашия екип, а сервитьорката ни сподели, че надали 19-годишно момче си е другар с 60-годишен мъж, както сподели прокурорският наследник през вчерашния ден пред съда. За доста побои и унижения в Перник снимани на видеоклипове Васил отхвърли да приказва, само че не приема повдигнатите обвинявания.

Васил Михайлов: Там съм тотално наклеветен тотално и си държа на показанията.

 Които са?

Васил Михайлов: Които са, че не съм направил това, което споделят. Това за чадъра е цялостна дивотия това е ясно, аз нямам нищо общо с татко ми, той с мен, както виждате, нито пребивавам с нашите, нито си приказваме.

Вчера в правосъдната зала се разбра, че гривната на обвинения е поставена чак на другия ден, а сигналът се е губел няколко пъти. Разпоредена е инспекция, напомня Българска национална телевизия. От Министерството на вътрешните работи подсигуряват, че няма да позволен неспазване на наложената от съда мярка.

" Гарантирам, че в случай че този човек напусне жилището си, няма да се върне назад, без да бъде арестуван от полицията ", сподели Иван Демерджиев, длъжностен министър на вътрешните работи.
 

Вчерашното решение на съда предстои на митинг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР