19-годишният Огнян Дебелаков, който причини тежката катастрофа в Пловдив, при

...
19-годишният Огнян Дебелаков, който причини тежката катастрофа в Пловдив, при
Коментари Харесай

Оцелял в мелето с 2 трупа в Пловдив: Огнян караше със 150 км/ч, за да си купи цигари

19-годишният Огнян Дебелаков, който аргументи тежката злополука в Пловдив, при която в края на септември починаха двама души, шпорил със 150 километра в час в границите на града.

Това съобщи пред публицисти през днешния ден наблюдаващият прокурор по делото Георги Пенев, базирайки се на показанията на Жоро Илиев – момчето, което оцеля кървавото меле, написа Plovdiv24.bg.

Свидетелят в детайли разказал, че момчетата били на женитба, където пили скъпа водка и ракия. След това отишли да купят цигари с колата-ковчег. Жоро направил забележка на Огнян да понижи скоростта, само че незабавно усетил по какъв начин колата почнала да се клати. Било топло и прозорците били отворени. Секунди по-късно последвал страховитият удар.

Оставиха зад решетките килъра на двама в Пловдив

Въздушните възглавници на пътуващите на предните седалки се отворили, а момчетата откъм гърба изхвърчали през отворените прозорци на автомобила.

"Свидетелските показания сочат, че Огнян неведнъж е управлявал колата, макар че не е имал брошура. Момчето си заслужава да бъде зад решетките “, разяснява прокурор Пенев.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР