19-годишният Николай Спасов остана без шофьорска книжка и с условна

...
19-годишният Николай Спасов остана без шофьорска книжка и с условна
Коментари Харесай

Тийнейджърът Ники кара надрусан из Бургас, но му се случи случка

19-годишният Николай Спасов остана без шофьорска брошура и с условна присъда, откакто направи съществено нарушение единствено няколко месеца откогато има удостоверение за ръководство на МПС. Студентът от Тракийския университет в Стара Загора е хванат зад кормилото на Пежото си, модел 301, след приложимост на опиати, написа "Флагман ".

На 4 октомври младежът е сгащен от полицейските чиновници по ул. „ К. Величков “ до бл. 15 в бургаския жк. „ Лазур”. Униформените го спрели за рутинна инспекция, след което му създали тест за опиати, като устройството отчело позитивна проба за канабис. Така Николай прекарал идващите 24 часа зад решетките.

Няколко дни по-късно е бил изправен пред съда, където е признал виновността си, че в действителност е карал след приложимост на марихуана. Спасов се разминал с условна присъда от 6 месеца в изпитателен период от 3 години, сочи решението на магистратите.

Освен това 19-годишният студент няма да има право да сяда зад кормилото в идващите 10 месеца, защото шофьорската му брошура е отнета. Той ще би трябвало да заплати и санкция от 300 лв. за нарушаването, което е направил на пътя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР