19-годишният Давид Асенов, който в пристъп на агресия потроши две

...
19-годишният Давид Асенов, който в пристъп на агресия потроши две
Коментари Харесай

Потрошилият две патрулки Давид записал как 13-годишна му прави фелацио

19-годишният Давид Асенов, който в припадък на експанзия потроши две патрулки в двора на Четвърто РУП Бургас, е наказан преди 3 дни поради полова подигравка с 13-годишно момиче, научи Флагман.бг. Ситуацията е извънредно деликтна, а правосъдният акт – прикрит. Заради това и информацията е нищожна.

От меродавен източник узнахме, че Давид е записал по какъв начин седмокласничка му прави фелацио, а по-късно популяризирал клипа в онлайн пространството. Засраменото момиче, което е от български генезис и от относително положително семейство, е признало, че всичко е било по взаимно единодушие, само че тя е малолетна, а също така Давид я унизил обществено, заснемайки гаврата и публикувайки видеото в интернет.

Заради към момента чистото си правосъдно минало и това, че е признал виновността си, той е наказан на пробация от Районен съд-Бургас. Присъдата може да наподобява на пръв взор незначителна, само че е задоволително съображение да се счете, че той е публично рисков и наподобява ще го остави по-дълго от предстоящото зад решетките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР