19-годишният Бруклин Бекъм уверено върви по стъпките на баща си

...
19-годишният Бруклин Бекъм уверено върви по стъпките на баща си
Коментари Харесай

Колко романтичен е Бруклин Бекъм

19-годишният Бруклин Бекъм решително върви по стъпките на татко си Дейвид , по който въздишат доста, доста дами. Най-големият наследник на някогашния футболист очевидно се вслушва в препоръките на родителя си по какъв начин би трябвало да се държи с една жена, а на нас не ни остава друго, с изключение на да завиждаме на гаджето му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Just Jared Jr. (@justjaredjr) на Фев 18, 2019 в 12:29 PST

От няколко месеца Бруклин има връзка с две години по-голямата от него Хана Крос. Тя е модел и към този момент е получила утвърждението на фамилията на обичания си, като постоянно участва на фамилни събирания. Крос бе и на последното ревю на стилната марка на Виктория Бекъм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hana(@hancross) на Яну 25, 2019 в 12:07 PST

Дни по-рано пък, точно на 14 февруари, влюбените се отдадоха на романтика в най-подходящата за мнозина дестинация за задачата - Париж. На фона на Айфеловата кула и на инат на ниските температури Бруклин и Хана още веднъж демонстрираха на всички какъв брой са влюбени и какви щастливци са, че са се намерили .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от bb (@brooklynbeckham) на Фев 14, 2019 в 1:15 PST

Но романтиката посред им надалеч не се изчерпва единствено до Деня на влюбените. За тях всеки ден е празник, който очевидно запечатват на фотография. И в профилите на Бекъм и на Крос има доста на брой и много интимни фрагменти от моменти, прекарани уединено.
 Бруклин Бекъм, Хана Крос и за какво се подиграха на сина на Дейвид и Виктория
Гаджето на Бруклин Бекъм - копие на майка му

Едипов комплекс или просто обич

А любовта сред двамата е толкоз заразителна, че кара и близките да вършат благи жестове. Хана показа в профила си в Instagram, че през уикенда двамата с Бруклин са били сюрпризирани със закуска в леглото , направена не от кого д е, а от седемгодишната Харпър Бекъм.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hana (@hancross) на Фев 5, 2019 в 1:23 PST

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hana (@hancross) на Яну 30, 2019 в 12:37 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР