19-годишният Алфонсо Дейвис е една от обещаващите млади звезди на

...
19-годишният Алфонсо Дейвис е една от обещаващите млади звезди на
Коментари Харесай

Футболна зумба или как финтове от футбола са приложими на дансинга

19-годишният Алфонсо Дейвис е една от обещаващите млади звезди на „ Байерн” Мюнхен. Освен че с всеки минал мач затвърждаваше положителните усещания и показваше солидни умения като ляв бек, националът на Канада се оказа и извънредно добър танцьор.
Бъдещето на баварския фланг се ражда в бежански лагер (ВИДЕО) 19-годишният Алфонсо Дейвис е огромното изобретение на "Байерн " Мюнхен през този сезон
Той показва качествата в къс „ зумба” урок, посредством който приканва хората да остана дейни, до момента в който са у дома.



„ Днес ще танцуваме с топка,” пламенно показа Дейвис в 5-минутно видео, в което сподели по какъв начин някои лесни финтове с топка могат да бъдат употребявани и на дансинга.

Както е и редно, зумба урокът на бранителя стартира с къса загрявка, вид стречинг, продължи с две съществени футболни придвижвания и приключи с фрийстайл. Дейвис даваше и подробни пояснения по какъв начин придвижванията могат да влязат в приложимост в дискотеката, като премахнете топката от футболната зумба.

„ Трябва да дадем своето на света и на този стадий да останем у дома. Да се надяваме, че в случай че го създадем, всичко това ще отмине по-бързо.”, приключи заниманието Дейвис.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР