19-годишният Георги Ангелов, който бе арестуван по време на зрелищна акция

...
19-годишният Георги Ангелов, който бе арестуван по време на зрелищна акция
Коментари Харесай

Стана ясно кой е младежът, закопчан при полицейска спецакция в "Аримаг" в Пловдив

19-годишният Георги Ангелов, който бе задържан по време на зрелищна акция в " Аримаг ", в действителност е притежател на интернет залата на комерсиалния център. Момчето в съдружничество с негов приятел са въртели от края на предходната година заведението. Фирмата сред двамата е била учредена през октомври месец. Оказва се че единствено три месеца по-късно един от притежателите попада в ареста, написа TrafficNews.bg.



Георги и приятелят му Л. Милков са едвам на 19 години, а капиталът им за основаване на сдружението е 50 лв.. И двамата попадат като притежатели и шефове.
Като съществена активност в контракта по основаване те са упоменали зала за видео игри, търговия на едро и дребно, покупка на артикули и други движимости за продажба в първичен, модифициран или обработен тип, комерсиална активност и прочие, както и всякаква активност, незабранена от закона.



Всъщност е станало противоположното. Собственикът и в това време шеф въртял търговия с опиати.



При акцията, която се организира в нощта на 9 против 10 януари, униформени нахлуха в търговски център „ Аримаг “ и задържаха един човек. При обиска при ареста на Георги, в него са открити 107 грама марихуана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР