19-годишната украинка Екатерина е решила продаде девствеността си чрез агенция

...
19-годишната украинка Екатерина е решила продаде девствеността си чрез агенция
Коментари Харесай

19-годишната Екатерина продава девствеността си, ето на колко я е оценила ВИДЕО

19-годишната украинка Екатерина е решила продаде девствеността си посредством организация за девойки за конвой и няма да одобри предложения под 84 хиляди английски лири, оповестява "Дейли Мейл ".

Секси хубавицата е родена в град Харков в североизточна Украйна, само че сега обитава в Съединени американски щати.

Девствеността на Екатерина е била доказана от доктор. Тя споделя, че има намерение да употребява парите, с цел да пътува по света и да живее в разкош.



Катя, която е с кафява коса и очи, е записала видео, което се появява в нейния профил в Cinderella Escorts. В него тя изяснява, че това е „ моето тяло, моят избор “.

Като допълнение има и няколко фотографии, които демонстрират на евентуалните купувачи по какъв начин наподобява младата украинка в горещо долни дрехи.



Става ясно, че тя в същото време си търси и предстоящ брачен партньор който ще й заплаща най-малко 8 400 паунда на месец.

"Мога да приказвам британски, украински и малко съветски ", изяснява тя във видеото, оповестено на уеб страницата. „ Причината, заради която желая да продам девствеността си е тъй като желая да пътувам, да изживявам лукса, да пребивавам живота си и да бъда щастлива. В края на краищата това е моето тяло, това е моят избор и това е, което взех решение да направя ", споделя девойката.



Всички претенденти, които желаят да купят девствеността на Екатерина, би трябвало да внесат депозит от 10 %, с цел да се подсигурява, че това е „ сериозна оферта “.

След това те ще получат уведомление от организацията. В този миг те могат да решат дали да усилят офертата си или да изискат връщане на парите си.



Срещата сред спечелилия претендент и девствената госпожица ще се организира в Германия, където проституцията е законна и купувачът може да избере хотел по собствен избор. Поради огромната сума пари, купувачът има право да извърши различен тест за непорочност, като употребява доктор по собствен избор.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР