19-годишната спринтьорка от видинския спортен клуб "Радуканови" Кристен Радуканова спечели

...
19-годишната спринтьорка от видинския спортен клуб "Радуканови" Кристен Радуканова спечели
Коментари Харесай

Най-красивата лекоатлетка е от Видин

19-годишната спринтьорка от видинския състезателен клуб "Радуканови " Кристен Радуканова завоюва обичайното съревнование за хубост Мис BGathletic.com. Видинчанката беше подкрепена с 2497 гласа в последния стадий на състезанието.
Кристен е една от най-бързите девойки в България. Тази година тя завоюва бронзов орден от шампионата за възрастта си на 100 м безпрепятствено тичане, а на зимния шампионат приключи четвърта на 60 м.
Красавицата беше наградена на блестяща гала в Образователно-спортен комплекс "Лозенец " в София. Приятна изненада за победителката в състезанието бе, че премията ѝ връчи нейната братовчедка Мадлен Радуканова, която е европейска и международна шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла на България. Мадлен е дъщера на треньора и някогашен футболист Милен Радуканов.
"Не чаках, че ще печеля. Всички знаеха, че съм първа в състезанието, само че го криеха от мен. Разбрах сега на оповестяването. Много се веселя, че точно моята братовчедка ме награди, което доста ме разчувства. Благодаря на уредниците и на всички, които гласоподаваха за мен ", сподели Кристен Радуканова.
"Мисля, че хората оцениха освен хубостта на Кристен, а и триумфите, които постигнахме през тази година ", добави нейният татко и треньор във видинския клуб Мирослав Радуканов./БНР
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР