19-годишната Роузи Болтън обича да изследва различни изоставени територии в

...
19-годишната Роузи Болтън обича да изследва различни изоставени територии в
Коментари Харесай

Девойка засне призрак в руините на абатство, където монаси за загинали от черна смърт

19-годишната Роузи Болтън обича да изследва разнообразни изоставени територии в търсене на мистични същности и камерата й постоянно е подготвена да записва. Но тя в никакъв случай преди не била виждала сходно нещо. Момичето се отправило с другари през нощта да изследва изоставеното Тинтернско абатство, което се намира в Уелс. Момчетата не разкрили нищо извънредно, само че се почувствали необичайно и взеха решение да се приберат у дома, написа " Мирър ".

" В началото всичко вървеше добре, само че това беше голямо място, което може да ви накара да почувствате малко повече боязън. Не ходете там през нощта. Ние почувствахме, че някой се доближава към нас, по тази причина всички избягахме ", споделя Роузи Болтън.



Едва когато Рози се прибрала у дома и погледнала фотосите, тя била шокирана. На снимка момичето видяла голяма призрачна фигура с качулка, която стояла пред руините. След това момичето се обадило на приятелите и им разказала за откритието си.



И това не е единственият случай, когато хората оповестяват, че са виждали призраци на това място. Тинтернското абатство е учредено през 1131 година от монаси и престава да действа няколко епохи по-късно. През 1348 година чумата, която бушувала по това време, лишила живота на доста монаси. И от този момент насам има периодически сведения, че са видени духове с факли, подредени в ред. Но по този начин или другояче, по думите на Роузи, тя обича да получава адреналин и още веднъж ще се върне в абатството.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР