19-годишната певица разпуска с приятелки в култовия курорт Слънчев бряг.

...
19-годишната певица разпуска с приятелки в култовия курорт Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Тита показа пищни форми

19-годишната певица разпуска с приятелки в паметния курорт Слънчев бряг. През уикенда Тита бе засечена от папараци на бийч празненство на фона на морските талази. По-интересното обаче е, че всички в близост останаха с пръст в уста, откакто хубавицата се съблече и остана единствено по бански.

Присъстващите не можеха да повярват какво невиждано великолепие се крие под оскъдните секси части бански. С повдигането на градусите, започва и сезонът на дините – обичаният интервал на редица мъже, които обичат да плакнат окото, радвайки се на даровите девойки, каквато се оказа и Тита, написа Флагман.

19-годишната госпожица от Силистра е известна с обстоятелството, че очевидно има комплекс от големия си бюст и по всякакъв начин се пробва да скрие даровете си от Бог. Факт, който забелязохме даже и в шоуто за фалшификати Като две капки вода, където певицата се чудеше по какъв начин да укроти „ напращелите” си форми и ловко избягваше камерите.

За наслада на всички мъже в клуба, Тита този път нямаше по какъв начин да остане облечена на 30-градусовата горещина и реши да нагорещи още повече всички към себе си с впечатляваща гръдна обиколка. За разлика от всички силиконки, които през това лято ще театралничат по морето, Тита може да се похвали с обилен, изцяло натурален бюст, заслужен за ревнивост от всяка пайнерка, легнала под ножа и хвърлила луди пари за интервенции.

Някои критици даже разясняват, че гърдите на младата певица няма да спрат да порастват и е допустимо скоро да й аргументи здравословни проблеми. Горнището на банския на сочната русокоска бе единствено от две части плат и връзка, която да придържа формите й. Нежният плат бе обтегнат до спукване и едвам удържаше естествените дадености на певицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР