19-годишната Ивета Тинева, която издъхна след жесток побой в Айтос

...
19-годишната Ивета Тинева, която издъхна след жесток побой в Айтос
Коментари Харесай

Изрод! Теньо направил на пихтия мозъка на 19-годишната Ивета в Айтос, защото решил, че бебето…

19-годишната Ивета Тинева, която издъхна след нечовечен побой в Айтос на 16 юни, е била свиреп ритана в корема, а юмруците на приятеля ѝ Теньо

създали
мозъка ѝ
буквално на
пихтия,

описаха източници на “24 часа ”.

Непосредствената причина за гибелта на дамата е тежък мозъчен оток, само че тя била с комбинирани контузии по цялото тяло, със строшен нос, обезобразено от побоя лице. Съдебни медици обясниха, че трупът бил обезкървен – кръвта е изтичала, до момента в който биячът се е суетял към мъртвата Ивета в къщата в Айтос.

В понеделник окръжната прокуратура в Бургас повдигна обвиняване на 27-годишния Теньо Енчев за съзнателно ликвидиране по член 115 от Наказателен кодекс, за което законът планува от 10 до 20 година отнемане от независимост.

Той направил
пълни
самопризнания

Разказал, че сред него и Ивета избухнал скандал поради 3-годишния им наследник. Теньо не бил удовлетворен от грижите, които поставя младата майка за детето. Оставила го дълго време момчето напишкано, без да го преобуе.

Напрежението сред двамата ескалирало и Теньо се нахвърлил върху беззащитната Ивета с ритници и юмруци. Той не спирал да я удря, а 3-годишното момченце пищяло.
Драмата се разиграла сред 19,30 и 20 ч на 16 юни в наследствената къща на Теньо на ул. “Хаджи Димитър ” в Айтос.

Едва откакто се освестил, биячът схванал, че е сторил нещо извънредно, и се обадил на баба си, с която бил непосредствен. Жената пристигнала от близкото село Лясково и едвам тогава позвънила на тел. 112. За минути регионът към къщата бил отцепен от полицията, кола за спешна помощ откарала изпадналата в кома Ивета в УМБАЛ – Бургас, само че към 2 ч през нощта на 17 юни тя издъхнала.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР