19-годишната Джорджия Ранкин страда от скелетна дисплазия от детството. Като

...
19-годишната Джорджия Ранкин страда от скелетна дисплазия от детството. Като
Коментари Харесай

Трогателна изповед: 19-г. момиче, високо 76 см, разказа за живота си, изпълнен с болка ВИДЕО

19-годишната Джорджия Ранкин страда от скелетна дисплазия от детството. Като дете костите й се сраснали и тя спряла да пораства.

На 13-годишна възраст момичето трябвало да се подложи на сериозна интервенция, заради която била прикована към инвалидна количка, само че болките й намалели. Въпреки това момичето признава, че животът й е „ цялостен с болежка “.

В началното учебно заведение Ранкин считала, че няма нищо извънредно в растежа й. Когато станала на по-вече години, тя схванала, че това не е по този начин, и почнала да страда от самотност, защото не била канена на празненства с други девойки.



Ранкин твърди, че в този момент тя в този момент е в естетика със себе си и не се комплексира заради растежа си. Девойката се пробва да живее пълностоен живот и води блога си за макиаж в YouTube, като има над 700 хиляди клиенти.



Най-вече Ранкин се разстройва от това, че не може да откри подобаващите облекла за себе си. „ Намирането на облекла, които ми подхождат и ми харесват, е проблем. Има някои с моя размер, само че са детски и не ми подхождат на стила. Най-голямата компликация е да намеря нещо, което желая да нося “, споделя тя.



Поради непрекъснатата болежка, Ранкин би трябвало да приема доста медикаменти всеки ден, като тя не може да живее без болкоуспокояващи. Но момичето крие болката зад усмивката си.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР