19-годишна водачка на лек автомобил Рено Меган е предизвикала катастрофата

...
19-годишна водачка на лек автомобил Рено Меган е предизвикала катастрофата
Коментари Харесай

19-годишна с „Рено” е предизвикала мелето с петима ранени край Разлог


19-годишна лидерка на лек автомобил „ Рено Меган ” е провокирала злополуката на път II-19 сред Банско и Разлог, при която пострадаха петима, единият от които с заплаха за живота е превозен за Пирогов, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района.

Както информирахме, в 16.35 ч. след първия разклон за Разлог се удариха три автомобила-два леки и товарен.

Деветнайсетгодишната М.К. от Разлог подхваща изпреварване на колона от коли, само че вижда отсреща си ТИР. Прави опит да се прибере в лентата си, само че „ Рено ”-то се завърта на мократа пътна настилка. Така още веднъж навлиза в насрещната лента, където е ударена от товарния автомобил. След удара в товарния автомобил, лекият стартира да се прекатурва по пътя и се връща в колоната. И премятайки се по пътя върху него връхлита изпреварения преди секунди от „ Рено ”-то лек автомобил „ Ягуар ”. Той също е с благоевградска регистрация.

Водачката на „ Реното ” остава заклещена в купето, с нея пътуват още двама младежи-19-годишният Т.Б. и 18-годишната му сестра М.Б. Водачката откакто е извадена от „ Рено ”-то е призната в МБАЛ-Разлог с фрактура на ръка, след което е превозена за МБАЛ-„ Пулс ” в Благоевград. Братът е с комоцио, а сестра му с повърхностна контузия. Те остават не лекуване в МБАЛ-Разлог.

В доста тежко положение за „ Пирогов ” е превозена 52-годишната Д.Б. от София, която е с тежка черепно-мозъчна контузия и заплаха за живота. С фрактура на подбедрицата е 18-годишният К.С., той също е превозен за МБАЛ-„ Пулс ” в Благоевград.

Петият потърпевш е 46-годишният Р.Т., който с повърхностна контузия остава на лекуване в болничното заведение в Разлог.

Пътят Симитли –Банско в сектора сред Разлог и Банско бе затворен за придвижване, обходът се извършваше през град Разлог, прецизира кореспондентът на БГНЕС.

От пътната организация АПИ оповестиха в този миг, че е възобновено придвижването по път II-19 Симитли - Разлог в сектора Предела - Разлог. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР