19-годишна ученичка е изнасилвана в продължение на почти една година

...
19-годишна ученичка е изнасилвана в продължение на почти една година
Коментари Харесай

Ученичка е изнасилвана в продължение на почти година в Сливен

19-годишна ученичка е изнасилвана в продължение на съвсем една година в Сливен, съобщи бТВ.

За случая първо заяви брат ѝ, който желае да даде публичност на случилото се.

Почти година момичето е насилвано със закани и оръжие от 55-годишен мъж, който е задържан от полицията с обвинявания за обезчестяване и блудничество.

Всичко почнало, когато момиче било на 18 години. Един ден мъжът я среща и я заговаря. Казва, че познава дядо ѝ, и я кани да се разходят, с цел да вземе нещо от вкъщи си.

" Нашата първа среща беше до Трета поликлиника. Мой другар ни срещна с него. На другия ден в междучасието той беше пред учебното заведение. Отидохме до тях, с цел да вземем някакви неща и оттова потегли всичко. Той си извади револвера, сподели, че е умъртвил служител на реда, че е лежал (в затвора) и не го интересува безусловно нищо и изиска да вършим секс ", описа пострадалото момиче.

При първата среща, откакто демонстрира револвера си, мъжът споделя: " Нищо не ме плаши, нито служителите на реда, нито никой, мога да ги убия всички ". На идващия ден 55-годишният звъннал на ученичката и я заплашил, че в случай че не отиде при него до 3-4 минути, ще разгласява видеа с нея.

19-годишната добави, че с всяка последваща среща мъжът я е изнудвал с клипове и голи фотоси – че ще ги качи и популяризира в учебното заведение ѝ, до работата на майка ѝ и че ще убие брат ѝ.

Заради това потърпевшата не отишла в полицията. Една от заканите била, че " от затвор се излиза, само че от гроб - не ".

" Притеснявах се, че в случай че не влезе в пандиза за години, ще бъде рисково за нас ", изясни момичето.

Пострадалата се затваря в себе си, скапва триумфа си в учебно заведение и стопира да приказва с приятелки. Тогава майка ѝ взема решение да постави камера в жилището.

Оказва се, че мъжът даже върви в дома на 19-годишната, когато майка ѝ я няма. Когато преглежда записите, фамилията на потърпевшата е шокирано.  

" Кадрите, които съм видял за случилото се със сестра ми, просто са... Надявам се най-много на затвор, и то допустимо най-дълъг, тъй като аз се усещам безпомощен, това е някакъв парадокс ", описа братът на момичето.

Според брата на потърпевшата има и други случаи с девойки, станали жертва на мъжа.

По думите му мъжът държи затворена и 23-годишна жена. Не я пуска да върви до тоалетна, принудена е да го прави в стаята. Двамата се срещат до магазин, кани да я пийнат нещо, а по-късно я заплашва с нож. Държи я заключена в дома си близо месец. Тя също е заплашвана с ликвидиране.

" Разбрах от нея, че тя е отвлечена. С нея също е правил всичко принудително, ръцете ѝ прерязвал, тя се опитвала да избяга, той я видял ", добави от своя страна 19-годишното момиче.

Мъжът е с обвинявания за обезчестяване и блудничество. Може да получи от две до осем години затвор.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР