19-годишна тийнейджърка е била задържана от полицейските власти в Мисисипи

...
19-годишна тийнейджърка е била задържана от полицейските власти в Мисисипи
Коментари Харесай

Спипаха тийнейджърка да задоволява нагона си с немска овчарка, тя: Накараха ме

19-годишна тийнейджърка е била арестувана от полицейските управляващи в Мисисипи по обвиняване, че е поддържала полови връзки с куче пред камера.

По думите ѝ обаче тя е била принудена от " няколко души " да го направи, които ѝ платили, както и да снима на видео зоофилския акт.

Пред съда Денис Фрейзър направила цялостни признания, казвайки, че употребила куче от породата немска овчарка, с цел да задоволи нагона си, само че подчертала, че го е направила единствено тъй като " била заплашвана ", осведоми локалното издание Laurel Leader Call.

PREVIEW: Denise Frazier, the 19-year-old accused of filming sexual acts with dogs, made her first court appearance today. Tune in to our 5 p.m. broadcast for more details.
— WDAM 7 (@wdam)
При задържането си предходната сряда Фрейзър не спряла да изяснява на служителите на реда, че сексът с кучето не е бил по нейно предпочитание, а ѝ е било " подредено да го направи ".

Един от проверяващите разяснява пред медиите, че тезата ѝ на този стадий не може да бъде доказана, само че работата по случая продължава.

В къщата на Фрейзър, където била хваната, имало двама мъже, само че тяхната съпричастност към закононарушението към този миг не е потвърдена.



Денис Фрейзър направила цялостни признания (Jones County Sheriff's Office)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР