19-годишна студентка бе осъдена по бързата процедура за хулиганство след

...
19-годишна студентка бе осъдена по бързата процедура за хулиганство след
Коментари Харесай

Неадекватна студентка вдигна полицията в Пловдив накрак, вилня в нощен бар и нападна трима униформени

19-годишна студентка бе наказана по бързата процедура за безчинство след изцепка в пловдивски нощен клуб. Екшънът се разиграл в деня на изборите – 14 ноември.

В неделя към 4:00 часа през нощта дамата е вилняла в клуба и се е наложило да бъде изведена от охранители. Тя е крещяла, буйствала и се е държала несъответстващо. Дори си е разрешила закани и отправяне на удари към гардовете. Наложило се да бъде извикана полиция.

На място пред клуба на бул. „ България” дошъл патрул на Трето районно. И тримата чиновници на реда били посрещнати с псувни. Момичето било във очевидно несъответстващо положение, а държанието й към чиновниците на реда също било жестоко и нападателно.

При опит да бъде арестувана, студентката оказала опозиция, буйствала и се опитвала да удря служителите на реда. В последна сметка била качена в патрулка и откарана в районното. Там прекарала 24 часа, като от самото начало 19-годишната била в несвяст. Тя била използвала алкохол и наркотични субстанции.

Още в понеделник, 19-годишната студентка била изправена пред съда. Спрямо нея било формирано бързо произвеждане за безчинство.

По време на делото тя се признала за отговорна и поискала да се споразумее с прокуратурата. Студентката била осъдена с условно наказване в размер на 12 месеца, с 3 години изпитателен период.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР