19-годишна жена, която твърди, че е бивша приятелка на стрелеца

...
19-годишна жена, която твърди, че е бивша приятелка на стрелеца
Коментари Харесай

Самопровъзгласилият се бивш стрелец на училище Uvalde, обвинен в отправяне на заплахи срещу общността

19-годишна жена, която твърди, че е някогашна другарка на стрелеца в учебно заведение Uvalde, Тексас, беше упрекната по 13 федерални точки след твърди се, че тя е отправяла многократни закани против общността, заяви Министерството на правораздаването в четвъртък.

Федералните прокурори споделят, че Виктория Габриела Родригес-Моралес, която живее в Пуерто Рико, е употребила уеб сайтове за обществени медии и имейл, с цел да заплашва учебни заведения, правоприлагащи органи, лечебни заведения и жертви на клането през май 2022 година в началното учебно заведение Роб, се споделя в известие за вести от прокуратурата на Съединени американски щати за окръг Пуерто Рико.

Родригес-Моралес загатна стрелеца от Увалде Салвадор Рамос — който беше смъртоносно ранен от чиновници на реда, откакто той простреля 19 възпитаници и двама учители – в нейните закани и сподели, че са възнамерявали стрелбата дружно.

„ Аз и Салвадор искахме да създадем това дружно, само че той не ме чакаше да дойда “, твърди се, че е написала тя в известия в Instagram през юни, съгласно наказателна тъжба. „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР