19-годишен тийнейджър уби с изключителна жестокост 91-годишен свещеник педофил, пъхайки

...
19-годишен тийнейджър уби с изключителна жестокост 91-годишен свещеник педофил, пъхайки
Коментари Харесай

Свещеник педофил умря в адски мъки с кръст в устата

19-годишен младеж умъртви с изключителна свирепост 91-годишен духовник педофил, пъхайки кръст в гърлото му. Престъплението е осъществено във френския департамент Ойз, оповестява „ Дейли мейл”.

По тялото на Роджър Матасоли служителите на реда разкрили следи от принуждение. Най-вероятно възрастният мъж е умрял от дефицит на въздух.



Престъплението е осъществено още при започване на ноември, само че информация за него се появява чак в този момент. Тийнейджърът е работел в дома на жертвата като иконом.

Първоначално килърът – 19-годишния Александър В., е упрекнат в мъчение, ликвидиране и опозиция при арест. След това обаче той е бил приет в болница, където са били открити претекстовете му.

В интервала 1960-2000 година убитият духовник е склонил към развратни дейности минимум четири момченца. Според някои данни, той може да е съпричастен и с безчинство над 19-годишния Александър, защото полицията работи по версията възмездие.

Бащата на младежа – Стефан, също е бил жертва на свещеника. Мъжът се е самоубил. Александър също направил опит да посегне на живота си.

Самият обвинен споделя, че не помни момента на убийството.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР