19-годишен младеж приет по спешност с множество наранявания по тялото

...
19-годишен младеж приет по спешност с множество наранявания по тялото
Коментари Харесай

Роднини отидоха да крадат булка до Котел, кандидат-женихът завърши в Спешното

19-годишен юноша признат по неотложност с голям брой пострадвания по тялото и главата в МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “ след тежък побой на една от улиците в квартал Изток в село Градец.

Сигналът за случай, с присъединяване на голям брой мъже и дами, е постъпил в дежурната част на районно управление (на МВР) „ Полиция “ – Котел към 21,30 часа на 16 февруари. При идване на място униформените открили, че на улицата се вихри меле поради опит да бъде отвлечено от вкъщи й 15-годишно девойче.

Пострадалият е кандидат-женихът, който се срещнал с малолетната хубавица преди към месец и двамата решили да заживеят под един покрив, само че не срещнали схващане от родителите й, изясняват локалните пред " Телеграф ".

По закона за Министерство на вътрешните работи за до 24 часа са били арестувани двама от най-разпалените участници в търкала на по 19 и 22 години, които обяснили държанието си с наглостта на годеника.

Девойчето единствено е напуснало дома на родителите си, не е имало принуждение, безапелационни са околните на потърпевшия, който е оставен за наблюдаване в хирургичното поделение на болничното заведение.

Образувано е досъдебно произвеждане за случая. Тепърва ще се обясняват аргументите, не се е наложило засилено полицейско наличие в махалата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР