19-годишен е задържан и привлечен в качеството на обвиняем за

...
19-годишен е задържан и привлечен в качеството на обвиняем за
Коментари Харесай

19-годишен е задържан за убийството на майка си в Ловеч

19-годишен е арестуван и притеглен в качеството на обвинен за убийството на майка си . Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч.

Ловешки служители на реда са арестували младежа на 1 май , след извършени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени дейности от криминалисти на районно управление (на МВР) Ловеч и Групово дело „ Национална полиция “.

На 20 февруари синът е оповестил в РУ-Ловеч, че 52-годишната му майка от 13 февруари е напуснала квартирата , която двамата населяват в регионалния град и от този момент е в неопределеност . След като дамата е оповестена за общодържавно търсене, криминалисти от РУ-Ловеч са почнали оперативно-издирвателни мероприятия, вследствие на които тялото на дамата е намерено в избено помещение в постройката, която е обитавала.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по чл.115 от Наказателен кодекс. След привличането му в качеството на обвинен за убийството на майка му, с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Ловеч, мъжът е арестуван за период до 72 часа . Предстои да бъде импортирано искане в Окръжен съд– Ловеч за вземането на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с причинителя.

Действията по следствието не престават под управлението на Окръжна прокуратура-Ловеч.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР