19 години след трагичната смърт на фолк певицата Румяна, се

...
19 години след трагичната смърт на фолк певицата Румяна, се
Коментари Харесай

19 години след трагичната смърт на фолк певицата Румяна се роди второто й внуче

19 години след трагичната гибел на фолк певицата Румяна, се роди второто й внуче. Миналата година дъщерята на чалга легендата Марияна даде живот на сина си Иван точно на рождения си ден 5 май, написа " Уикенд ".

В последните дни на юни в бургаската болница изплака бебето и на сина й Илиян. Въпреки упованията, че новороденото ще носи името на починалата си баба Румяна, нейната внучка се споделя Златина.



По подигравка на ориста Румяна не откри благополучие в любовта и почина поради невнимателното шофиране на своя финален другар, само че нейните две деца и оживялото й гадже са щастливо задомени и се радват на деца.

Преди щерка й Марияна, фамилно гнездо свил синът на певицата. Въпреки музикалната си заложба, 32-годишният Илиян не съумял да направи кариера, само че пък се радва на щастливия си брак и новородена дъщеричка.

Любимият на фолк легендата, който аргументи адската злополука, скоро откакто се отърсил от шока, още веднъж намерил огромната обич и се оженил. Той продължавал кариерата си на музикант по заведенията.



Любо обаче изрично отказвал да извършва взаимния им шлагер „ Вечната любов ”, макар молбите на нейните почитатели. На починалата си другарка артистът посветил сълзливите балади „ Търся те нощем ” и „ Най-ценния подарък ”. Угризенията на съвестта обаче го преследвали до през днешния ден, макар че след гибелта й се оженил за друга. Любен, който бе известен във фолк гилдията с семейството Васков, към този момент се подвизавал като Кирилов и заобикаля всякаква гласност.

Дъщерята на Румяна Марияна, която е нейно копие, е безапелационна, че двамата с брат й Илиян биха дали прошка на килъра на майка си, стига той да им изиска амнистия някой ден.



Дългокосата певица почина на 30 юли 1999 година в зверска автомобилна злополука, в разцвета на креативните си и житейски задължения. На същата дата, само че 7 години по-късно, умира и нейната майка. Възрастната жена по този начин и не съумяла да превъзмогне тъгата по неуместно отишлата си щерка. Казала, че си отива, и в действителност – на 30 юли 2006 година, вместо да прави панихида, тя умряла.

В деня, който издъхна, изпълнителката имала спогодба с бащата на децата си Руси Андролов да ги остави да му погостуват в Казанлък, където той работел като музикант. Колата била карана от приятелят на певицата Любен, който също стартирал кариерата си на фолк артист.

При съдбовния случай на пътя Бургас-София, на километър източно от сливенското село Блатец, „ Голф ”-ът на певицата се блъснал челно в микробус „ Фиат Ивеко ”. При удара красивата Румяна издъхна на място. 12-годишният й наследник Илиян бе настанен с заплаха за живота. Дъщеря й Марияна също потърпевша тежко.

По-късно било открито, че злополуката е била извънредно и единствено по виновност на Любо, който хвърчал с прекомерно висока скорост. Катастрофиралият автомобил бил трансфорат в купчина остаряло желязо. Кормилото на лидера било превито на две, моторът влезнал в купето, задните седалки били откъснати.

Въпреки че причина фаталната катастрофа, карайки с превишена скорост, Любо по този начин и не лежа нито ден в пандиза. Той се размина само с условна присъда и не заплати кръвнина на децата на Румяна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР