19 души загинаха в катастрофа между автобус и камион в

...
19 души загинаха в катастрофа между автобус и камион в
Коментари Харесай

19 загинаха в жестока катастрофа в Мексико

19 души починаха в злополука сред рейс и камион в Мексико, оповестяват управляващите, представени от Агенция Франс Прес.

" Бяха преброени 19 безжизнени тела ", съобщи Сара Хинонес, основен прокурор на щата Синалоа, във видеоклип, оповестен в обществените мрежи, като добави, че ще отнеме време да се разпознават останките. Ранени са 22 души. 

Камионът и рейсът, в който е имало към 50 пасажери, са се сблъскали челно, след което са се запалили. Това съобщи на конференция Рой Наварете, шеф на гражданската отбрана в Синалоа.

Смъртоносните пътни катастрофи са постоянно срещани в Мексико, като постоянно се дължат на висока скорост, неприятни транспортни условия или отмалялост на лидера. Катастрофите с присъединяване на товарни камиони също са се нараснали по автомагистралите на страната, предава dariknews.bg.

При една от най-тежките произшествия през последните години минимум 29 души починаха, когато пътнически рейс излетя от планински път и падна в бездна в южния щат Оахака.

Пътните произшествия са съществена причина за гибелта на мигрантите, които подхващат рисково пътешестване по суша до Съединените щати.

Bus crash in northwest Mexico leaves 19 dead & 22 injured.

On Tuesday morning, a passenger bus collided with a trailer on the -Culiacán-Maxipista highway in the Mexican state of Sinaloa, resulting in the deaths of at…
— ⚡️
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР